Woerden kiest maar wat…

Op woensdag 14 maart vind er in Het Rie Theater Het Woerdens Jongerendebat plaats. Jonge prominenten van de politieke partijen uit Woerden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een vurig debat over hete hangijzers die jongeren aangaan in onze gemeente.

Het jongerendebat staat onder de enthousiaste leiding van Paul Simons en Alex Kok. Zij zullen aan de hand van een aantal centrale thema’s, die voor jongeren van belang zijn, proberen de verschillende standpunten van partijen zo helder mogelijk over het voetlicht te krijgen.

Paulo Simons, is in het dagelijks leven docent maatschappijleer op het Minkema College in Woerden. “Onderwijs moet leerlingen weer inspireren om na te denken over de dilemma’s waar deze samenleving voor staat, ze kritisch te onderzoeken en een ( voorlopige) keuze te laten bepalen binnen de democratische rechtsstaat.”  Dit debat kan daar zeker bij helpen denken wij.

Alex Kok is in Woerden bekend als de man van Woerden TV. Naast eigenaar van Alko Media en specialist op het gebied van online video, laat Alex zich ook vaak zien als een zeer betrokken Woerdennaar. Zijn kennis van de Woerdense politiek is ongeëvenaard en zal bij het debat dan ook onontbeerlijk zijn. Is zo ons vermoeden…