Rie Theater: Uitslagen in ons Politiek Café

Na het, naar ons idee, succesvolle Jongerendebat en Lijsttrekkersdebat van vorige week, zijn wij natuurlijk net zo nieuwsgierig naar de uitslag als u!

Wij willen graag na de bekendmaking van de voorlopige uitslag een rondetafelgesprek houden van ca 20 minuten met de lijsttrekkers. (Zie het als het slotgesprek dat de NOS altijd na afloop van verkiezingen organiseert.) 

Dit rondetafelgesprek vindt plaats in het Rie Theater en wordt nog diezelfde avond/nacht live worden uitgezonden via Facebook.

We begrijpen dat het laat is. Door de manier waarop de gemeente de avond organiseert, zien wij echter geen andere mogelijkheid om het gesprek na festiviteiten in Concordia plaats te laten vinden. We zijn dan ook dankbaar dat CDA, D66, PW, VVD en IWB reeds hebben toegezegd mee te willen werken aan het gesprek. We hopen dat de andere partijen dit ook willen!!! Bij voorbaat dank!

Naborrel 

Voor alle lijsttrekkers zijn wederom consumpties beschikbaar in het Rie Theater. Partijgenoten zijn meer dan welkom. Een gezellige naborrel om de overwinning, coalitie of afsluiting van de verkiezingen te vieren is dus mogelijk.